Qui som

SOBRE NOSALTRES

Som el Gerard i l’Eva, des de fa anys compartim les nostres vides amb aussies, estem totalment involucrats en la cría del pastor australià, buscant tipicitat, salut i els millors temperaments.

Estem ubicats al centre geogràfic de Catalunya, dintre el paratge natural de Rajadell.

La nostre cria és selectiva i a petita escala, sempre buscant la millora, és per això que disposem de cadells només ocasionalment.

Els nostres pastors australians es crien en contacte constant amb nosaltres, sota la nostre supervisió i atenció, d’altre banda, gaudim d’un entorn privilegiat on els permet desarrollar-se degudament acord a la seva naturalesa.

 

Eva: Entre els anys d’infància a pagès hi ha moments màgics els quals et queden marcats, recordo bé la sensació inconfusible de tenir un cadell a braços, la seva olor, la seva tendresa… la seguretat i pau al dur un cavall de les regnes o simplement de passeig, guaitar i observar la comunicació entre ells, entorns i espais arrelats a la memòria … aquelles sensacions i vivències són propulsores de seguir i créixer en la nostre activitat”

“Del Orejano” és el “cognom” amb el qual donem identitat als pastors australians nascuts a casa.

El nostre afix és reconegut per la Real Societat Canina Espanyola i la Federació Cinològica Internacional, disposem també de registre de núcli zoològic amb el número B2501016 atorgat per la Generalitat de Catalunya.

Què significa  “Orejano”? Paraula d’origen crioll, fent referència als animals assilvestrats, sense marques a l’orella atribuïdes de la mà de l’home, i què més pur que allò que no ha tocat l’humà?

Per últim, no podem presentar-nos degudament, sense fer menció als primers impulsors que ens han dut avui aquí i que queden reflectits en el nostre afix, la nostre passió pel món del gos ve de tota la vida, però, per així dir-ho, es va iniciar en el moment que ens vam independitzar a inicis del 2000, tot va començar amb el Dogo Argentí. Els dogos, junt amb els pastors australians, han format part íntegra del nostre equip durant anys i en part, són els principals responsables de la ruta que hem escollit.

GRÀCIES!

Ens apassiona el què fem.

“Amazing del Orejano” amb “Enevadita i Daytona del Orejano” al 2009.